Over de praktijkBehandelingen - ParticulierBehandelingen - ZakelijkContact

------      over mij

Ik besloot het roer om te gooien & mijn passie volgen

''Na een 20 jarige loopbaan in het internationale bedrijfsleven, heb ik een switch gemaakt naar alternatieve geneeskunde, waar meer mijn hart ligt dan in het bedrijfsleven.''

In 2002 ben ik mijn praktijk begonnen als natuurgeneeskundig therapeut en inmiddels “geëvolueerd” naar  Health Creator.

In de loop der jaren opleidingen gevolgd in onder andere: Moderne Homeopathie, Fytotherapie, Spagyriek, Orthomoleculaire geneeskunde, Biofysische geneeswijzen, Kinesiologie, onderdelen van verschillende Oosterse geneeswijzen o.a. Ayurveda, Acupressuur,  Kwantum geneeswijzen en verschillende psychologische energietechnieken. 
Ik ben met Health Creation gestart om mensen te empoweren om zelf de leiding te kunnen nemen over hun gezondheid. Te leren om preventief aan je gezondheid te werken en je daardoor ook snel fijner te voelen.

Health creation legt vooral, maar niet uitsluitend, de nadruk op het streven naar een betere algemene gezondheid ter voorkoming van het ontstaan van aandoeningen.                              

------      Visie

Gezondheid is meer dan alleen vrij zijn van ziekte

''Vitaliteit, gelukkig voelen, gepassioneerd zijn, je dromen willen waar maken,
zinvol bezig zijn, gewaardeerd worden door je omgeving.''

Er zijn veel factoren om ons heen die hierop verstorend kunnen werken. Het bewust worden hiervan heeft het beste effect om lekker in je vel te komen en te blijven. 

Symptoombestrijding
Ons zorgsysteem komt pas in actie als iemand al een probleem ervaart.  De onderliggende oorzaak is dan vaak al aanwezig. De behandelingen richten zich dan alleen op symptoombestrijding. Dit is zelden effectief of duurzaam. 

Preventief in actie komen

Het is effectiever en goedkoper om preventief met gezondheid om te gaan. We laten onze auto direct checken in de garage als het service lampje op het dashboard gaat branden. We willen geen kans op schade lopen. Gebruik vanaf nu je eigen denkbeeldige lampje voor een gezondheidscheck voor jezelf en je gezin.
En doe dan de Health creation check, die geeft een vollediger beeld dan die van de gemiddelde huisartsenpost.

Wees blijvende schade voor en wacht niet met actie nemen tot je al serieuze klachten hebt. Meestal is er dan al langer iets niet in orde! Doe aan Health Creation, de nieuwe manier van het goed omgaan met je gezondheid. Niet slechts symptoom bestrijding, maar aan de basis je gezondheidsrisico’s aan pakken. Dit vergt verantwoordelijkheid & kennis.

Het zal nog wel enige tijd duren voordat deze aanpak in ons zorgsysteem verankerd zal zijn. Niet op wachten. Neem nu je gezondheid in eigen beheer en profiteer van de moderne aanpak en geniet nu al van de geweldige resultaten!

Wil je GRATIS een
korte quiz doen?

Over klein fruit? Of wil je een praktisch overzicht
over ‘s werelds 10 meest gezonde pitten en zaden?
Doe de quiz!

Dit zijn de belangrijkste verstorende invloeden op onze gezondheid:

Levensstijl

Veroorzaakt 80 % van alle gezondheid gerelateerde problemen en omvat alle aspecten van onze gezondheid. Daarom is een holistische benadering nodig.

Energie niveau 

50 % van de bevolking ervaart een te laag energieniveau.
Dit heeft ook een remmende invloed op het meer gezond bewegen.

MENTALE status

Is erg belangrijk bij alle situaties, of je nu gezond wilt blijven, je gezondheid wilt verbeteren, je levensstijl wilt aanpassen of al worstelt met een probleem. Je mentale veerkracht speelt een belangrijke rol en wordt te weinig op de juiste wijze ge- adresseerd.

Eetpatroon

Meer dan de helft van de wereldbevolking heeft een vorm van obesitas. Eén van de snelst groeiende bedreigingen voor de gezondheid. Zichtbare- en (nog gevaarlijker) onzichtbare vervetting leiden tot meer hart-en vaataandoeningen, diabetes en kanker.

Stress en hormonen.

Toenemende stress veroorzaakt een groeiende belasting voor onze gezondheid, met name de stofwisseling en de hormoonhuishouding hebben hier onder te lijden.

GIFTIGE BELASTING / MILIEU

Stoffen als insecticiden, pesticiden, fijnstof, uitlaatgassen. Maar ook stoffen in ons voedsel en drinkwater. Toenemende stralingsbelasting zijn enorme bedreigingen voor onze gezondheid.

------      algemene WERKWIJZE

Van de eerste kennismaking tot een fijner en gezonder leven

De inhoud, frequentie van coaching & wijze van contact wordt specifiek op de situatie en wensen afgestemd.

In het eerste live kontakt leg ik mijn manier van werken uit en ga meestal zo snel mogelijk over tot de Gezondheidsscan, die alle relevante informatie oplevert over de totale gezondheid en dient als een “nul meting” bij een behandel-en begeleidingstraject.

Stap 1.0
De scan wordt gedaan door je hand een tiental seconden op een handscanner te leggen. Gedurende dat contact worden de gezondheidsparameters uitgelezen. Het resultaat wordt direct bekeken en besproken via het computerscherm.

Stap 2.0
Het eerste consult duurt gemiddeld 75 minuten afhankelijk van de situatie. Achteraf krijg je een samenvatting van de resultaten gemaild. Na het laatste scherm met informatie geef ik een korte samenvatting en een eerste aanzet tot een mogelijke plan van aanpak. Je kan op je gemak thuis de relevante uitkomsten weer  terugzien en zo nodig vragen stellen.

Stap 3.0

We bespreken de ge- analyseerde vragenlijsten en bepalen samen wat de vervolgstappen zijn.

Stap 4.0

Een volledig plan wordt overeengekomen en vastgelegd. Inhoud en frequentie van kontakt en de wijze waarop wordt specifiek op de situatie en wensen afgestemd en in het plan opgenomen.